Tokozott garázskapu

Tokozott garázskapuCégünk fő profiljába tartozik a tokozott garázskapu. Nálunk különféle méretekben és színekben elérhetőek a tokozott garázskapuk. Magánszemélyeknek, de akár cégek számára is tudunk kínálni iparibb megoldásokat. Egyik nagy előnye a termékeinken a megbízhatóság. Kiemelt figyelmet fordítunk a könnyen kezelhető és megbízható kapu rendszerekre. Ha minket választ egy gyors és biztonságos garázskaput tudhat magának. Akár okosotthonnal is tudja vezérelni a garázskapu rendszerét.

A Tokozott garázskapu szerkezeti felépítését tekintve

Rendelkezésre áll alumínium tokozott garázskapu, amely egy modern megoldás, mikor érkezik vagy el szeretné hagyni otthonát. Különféle megoldásokat kínálunk megrendelőink számára. Nálunk elérhető az alumínium redőnyvezető sín gumírozott hangátló kivitelben. Ennek a megoldásnak köszönhetően a garázskapu belső felülete hangcsillapítóként üzemel, melynek köszönhetően akár este is végezhet munkákat a garázsában. nem kell attól tartania, hogy esetleg zavarni fogja a szomszédokat. Az hőenergia megmaradásának az érdekében hőszigetelt alumínium lamellák biztosítják a megfelelő szigetelést. Autója és szerszámai biztonságban lesznek a hideg téli napoktól vagy a meleg nyári hőmérséklettől. A bonyolult és sérülékeny alkatrészek védelmét dekoratív alumínium záróelemek biztosítják. Ezeket a kapukat a legkényelmesebben, motorokkal látjuk el. A motoros működtetéssel megoldható a falikapcsolós vagy rádiós távvezérlés mely kulcsos kapcsolórendszerrel van ellátva. Ezeket a rendszereket akár okosotthonához is tudjuk illeszteni.

A tokozott kapu színe

A választható alap szerkezet színe: fehér vagy sötétbarna. De természetesen egyedi igényeket is szívesen elégítünk ki. Nálunk nem akadály a design kérdése. A megrendelő gyakorlatilag bármilyen színűre kérheti a tokozott garázskapu rendszerét. A kiváló ár-érték arányunknak köszönhetően napról napra egyre több ügyfélnek örvendhetünk. Ügyfeleink pozitív visszajelzése számunkra az igazi hajtóerő a munkánkban. Mi nem elégszünk meg a mennyiséggel, nálunk a minőség ugyanolyan fontos tényező. Számos esetet tudhatunk magunknak, amikor az ügyfelünk elégedetten tudta használni garázskapuját a mindennapokban. Amennyiben a tokozott garázskapu rendszerek érdeklik Önt, kérje aktuális árajánlatunkat. Ne érezze magát elveszettnek, ha nem tud választani. Nem egy egyszerű kérdés, hogy éppen milyen garázskapu lenne az Ön számára a legoptimálisabb. Ha nem biztos a dolgában, ne ijedjen meg. Renolit fa erezet fóliás kivitelben is elérhetőek a lamellák, legyen szó bármilyen designról nálunk megtalálja az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

A technika és a technológia mindig változik…

Ezt a változást cégünk folyamatosan követi. Feltétlenül fontos, hogy a tokozott garázskapu rendszerekkel foglalkozó cégek naprakészek legyenek, ha valamilyen változás vagy újítás megjelenik a piacon. Egyből kell reagálni, hogy ne maradjon le az újításokról. De ezzel Önnek nem kell foglalkoznia. Munkatársaink folyamatosan figyelik és követik a legújabb technológiai fejleményeket. Nem kell attól, tartania, hogy egy elavult rendszert használ vagy bármiről is lemaradna, ha az általunk forgalmazott tokozott garázskapu rendszer egyikét használja. A technológia ismertsége szempontjából az elsők között vagyunk, mert munkatársaink naprakészek ezügyben. Folyamatosan követik a nemzetközi porondon megjelenő high-tech megoldásokat. Ez nagyon fontos, hogy ne csak egy adott országban legyünk tisztába a technikai adottságokkal. Mi követjük a nemzetközi trendeket és fejlesszük kollégáinkat a legkiválóbb szolgáltatás érdekében.

A tokozott garázskapu kapu előnyei

A belső alumínium tokba feltekeredve helytakarékos és esztétikus is egyszerre. Kis helyen elfér, melynek köszönhetően megnő a garázsban a tér. A rendszer nagyon biztonságos, ha akadályba ütközik, azonnal megáll. Így nem kell aggódni attól, hogy balesetet okozna vagy megsérülne valaki a garázsában a kapu működése közben. A kapupáncél zárt alumínium tokba fut, nem kell tartani az esetleges becsípődésektől. Alkalmas új építésű kapuknál éppúgy, mint felújításnál, egyedi és ikergarázsoknál is. Minden kapu nagy teljesítményű motoros meghajtással van felszerelve, amit nyomógombbal, vagy kulcsos kapcsolóval lehet működtetni. A kapu kezelésének legkényelmesebb módja a távirányításos vezérlés. A garázskapu rendszerek hőszigetelt kivitelben árusítjuk. Elsősorban Önért dolgozunk és fejlesztjük tudásunkat, célunk egy minél elégedettebb ügyfélkör kialakítása. A tokozott garázskapu rendszer cégünknél elég kedvező. Számos versenytársunkkal szemben, kiemelkedően jobbak vagyunk, ha ár-érték arányról beszélünk. Széles választékot állítottunk elő, hogy ügyfelünknek a leggazdaságosabb megoldást tudjuk szolgáltatni. Nem feltétlenül szükséges a legnagyobb és legerősebb rendszert választani. Elősorban az ügyfél érdekei fontos számunkra nem pedig az eladás.