Pliszé szúnyogháló

Pliszé szúnyoghálóCégünk kínálatában felfedezhető a modern technikának köszönhető széleskörű felhasználási lehetőséggel bíró pliszé szúnyogháló. Kimondottan a nagyobb felületű ablakok és ajtókhoz tudjuk ajánlani kétoldali mozgatással. Praktikus és könnyű mozgatásának köszönhetően egyszárnyas balkonajtókra is egy közkedvelt megoldást biztosít. Egyszerű felépítése biztosítja a könnyű kezelést, akár gyerekek számára is. Egy teljesen megbízható rendszer, mely bármikor könnyedén védi ingatlanját a behatoló rovarok és bogarak ellen is. Harmónikaszerű forma, mely egészen kis méretűre összenyomható. Egy szép igényes megoldása a szúnyogháló alkalmazására.

Pliszé szúnyogháló profilját tekintve,

egy teljes mértékben UV álló textília, mely könnyedén ellenáll a kültéri időjárási viszonyoknak. Tartósságának köszönhetően, hosszú évekig nem kell a felújításával vagy a karbantartásával foglalkozni. A gyártó külön hangsúlyt fektet a minőségre és a környezet által létrejött időjárási viszontagságok elleni védelemre. Teljes mértékben egy megbízható pliszé szúnyogháló mind anyagát mind kivitelezését tekintve. Alapvetően szürke vagy fekete szövésű színben elérhető, így gyakorlatilag bármilyen színezetű ingatlanhoz lehet illeszteni. A kiváló fényáteresztőképességének köszönhetően, megfelelő mennyiégű fény tud belépni, miközben magasszintű védelmet ad a behatoló bogarak és rovarok ellen. Profilja egy erős és tartós üvegszálas anyagból készült. Az üvegszálerősített polimernek köszönhetően egy erős és merev szerkezet biztosítja a biztonságos és megbízható működtetést. Design szempontjából egy szép harmónikaforma, mely nyitott és zárt állapotban is egyaránt megmarad.

Pliszé szúnyogháló működése

nagyon egyszerű és ergonómikus. Vízszintesen lehet mozgatni a sínek megvezetésének köszönhetően. Egy gyakorlatilag fokozatmentes működtetést tud magáénak, nyitás vagy záráskor, bármikor megállítható a pliszé szúnyogháló. Bármely oldalra húzható a rendszer, egy oldalra vagy mindkét szélére gyűjtéssel lehetséges. Előnyeit tekintve a szúnyogháló teljes mértékben formatartó, így nem kell azon gondolkodni, hogy pár év múlva hogyan fog kinézni vagy hogy kellene felújítani az adott alkatrészt. Időtálló szerkezetének köszönhetően egy kiváló megoldást jelent ingatlanjának bogár, rovar és kiesebb állatok behatolása elleni védelem érdekében. Alsó vezetősínje 5mm magas, amelynek köszönhetően egy rendkívül praktikus megoldást eredményez akadálymentesítés szempontjából. Ennek az alacsony kialakításnak köszönhetően egy könnyen átléphető vagy taposható rendszer jön létre. Nem mindegy, hogy az erkélyre vagy a teraszra való kilépéskor egy magas küszöböt, vagy csak egy néhány milliméterből álló peremet kell átlépni. Gyermeki számra is egy könnyen kezelhető és biztonságos megoldást nyújt. Annyira könnyű a nyitása és a zárása ezeknek a pliszé szúnyogháló rendszereknek, hogy néhány éves kortól már könnyen kezelhető.

Pliszé szúnyogháló színe sem utolsó tényező,

ha a designról beszélünk. A keret alap színe fehér vagy barna közül lehet választani. Nálunk fontos az egyedi megoldások lehetősége. Nem vagyunk elzárkózva a Vevőink egyedi igényei elől. Gyakorlatilag bármire találunk megoldást mely a pliszé szúnyogháló rendszerekkel kapcsolatos. Cégünknek nem okoznak problémát ezek az egyedi megoldások. Amennyiben egyedi színt szeretne, úgy a RAL színskálából kedvére válogathat felár ellenében. Ha eszébe jutna valami egyéb megoldás vagy érdekli a további lehetőségek, hívja bizalommal munkatársainkat és mi készségesen fogadjuk ötleteit álamit. Keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén és garantáljuk, hogy rövid idő alatt a legoptimálisabb megoldást meg fogjuk Önnek találni.

A pliszé szúnyogháló az egyik legjobb választás, ha zümmögő látogatók nélkül szeretne szellőztetni.

Cégünk kifejezetten a nagy felületek védelmére specializálódott, egyedülálló és egyedi méretekre szabható szúnyoghálóinkat olyan platformokra ajánljuk, ahol a mobilitás elengedhetetlen a szabad mozgás érdekében. Elhúzható ajtóknál, egyszárnyas balkonajtókra az egyik legoptimálisabb választás, mivel vízszintesen mozgatható. A szúnyoghálók könnyű kezelésének köszönhetően gyermekei számára sem fog jelenteni kihívást.

Ha Ön szereti az egyszerű, de igényes megoldásokat, a fix szúnyogháló remek választás lehet, mely egyszerű, gyors és időtálló.

A fix szúnyoghálók a legkönnyebben felszerelhető védelem a rovarok és bogarak ellen. Kívülről kerül rögzítésre a nyílászáróra és bármikor egyszerűen levehető, tisztítható és cserélhető. A műanyag keretek esetében a fix szúnyogháló fúrással kerül rögzítésre, a peremes alumínium keretek esetében nincs szükség fúrásra. Ebben az esetben a profilon egy felfekvő perem található, arra kerül rá a szúnyogháló rögzítve, mely az ablak szigetelő gumírozásnál található. Szerkezeti felépítésében a textília véd az UV sugarak ellen, csaknem láthatatlan, így könnyedén kitekinthet a szabadba.