Fix szúnyoghálók

Fix szúnyoghálókA piacon elérhető egyik legegyszerűbb és leggazdaságosabb megoldás a fix, előre szerelt szúnyogháló. Igazán egyszerű és gyors védelem a behatoló rovarok és bogarak ellen. Minőségi alapanyagokból lett előállítva a fix szúnyogháló így biztonsággal végzi a dolgát, hosszú éveken keresztül. Időtálló kialakítás, melynek köszönhetően az időjárási viszonyoknak könnyedén ellenáll és védelmet biztosít a behatoló rovarokkal szemben. Egyszerű előre szerelt kivitel, melynek köszönhetően pillanatok alatt felszerelhető az adott ablakok vagy ajtók elé.

Fix szúnyoghálók típusai

több felhasználási lehetőségek biztosítanak. Az egyik legelterjedtebb fix szúnyogháló típus az alumínium fix keretes. Ennek a megoldásnak köszönhetően egy elég masszív alumínium profilokból összeállított megoldást tudhatunk magunkénak. Egy erős keret, amit bárhova percek alatt könnyedén felszerelhetünk. A másik típusa kínálatunknak az alumínium fix peremes keretes típus. Itt egy kiálló perem biztosítja a legoptimálisabb illesztést egy adott ablakhoz vagy ajtóhoz. A harmadik típus pedig a műanyag fix keretes. A leggazdaságosabb megoldás, ha szeretne egy jól működő optimalizált fix szúnyogháló védelmet biztosítani ingatlanja számára. Ennél a típusnál teljesen műanyag profilokból van összeszerelve előre a keret. Szintén időjárásálló, tehát nem kell azon gondolkodnia, hogy mikor cserélje le új megoldásra a szúnyoghálóját.

Fix szúnyoghálók színválasztéka

A szerkezetek alapszínei a barna és a fehér. E kettő szín közül tud választani felár nélkül. Amennyiben egyedi elképzelései vannak, ne tartsa magában. Cégünk lehetővé teszi, hogy az Ön által megálmodott színekben jelenjenek meg a fix szúnyogháló megoldások. Ha az alumínium keretes szúnyoghálóink közül választ úgy lehetősége van a RAL színskálából választani színeket. Nálunk nincs akadály, ha a designról van szó, bármely az Ön által kért színre le tudjuk festeni szúnyogháló kereteit, így nem lehet akadálya az esztétikai megjelenésnek sem. Ha pedig inkább a természet irányában gondolkodna, az sem akadály. Alumínium keretes megoldásoknál lehetőség van a fa erezetű Renolit fólia felvitelére, így egy természetes hatást biztosít a szúnyogháló kereteinek.

A fix szúnyoghálók szerkezeti felépítését tekintve

egy egyszerű és gazdaságos megoldás. A behatolásért felelős textília szövet üvegszálas anyagból készül, melynek köszönhetően egy elég tartós és időtálló anyag jön létre. Teljes mértékben egy UV álló kivitel, így könnyedén védi a napfény okozta öregedés ellen. A modern technikának köszönhetően egy szinte láthatatlan vékony anyagból készül így diszkrét megjelenést biztosít az ajtók, illetve ablakok előtt. A műanyag kereteket alkotó profilok, szintén időjárásálló anyagból készülnek, melyek teljes mértékben védelmet kaptak az UV sugarak ellen. Egy igazán tartós termék, melyet minden ingatlan szeretne. Az alumínium fix szúnyogháló kereteket tekintve hengerelt zártszelvényből vannak kialakítva. A festését tekintve pedig porfestéses technológiával előállított felületet kap. Az egyik legprofibb és időtálló megoldása a festésnek, aminek köszönhetően hosszú évekig élvezhetjük a minőségi színeket. Minden szúnyogháló keret kap egy gumi tömítést, melynek köszönhetően teljes mértékben elszigeteli a réseket és nyílásokat az ablak és a keret között. Ezáltan minimalizálja a rovarok behatolását.

A fix szúnyoghálók felszerelési módjai

Fix hálók esetében a keretek fixen kerülnek felhelyezésre. Néhány csavar segítségével pillanatok alatt a helyére lehet rögzíteni. Amennyiben cserélni szeretné az sem okoz nagy fáradalmakat, hiszen elég hamar újra lehet csavarozni a rendszert. Ha peremes alumínium keretekről beszélünk, akkor a profilon körben egy felfekvő perem található. Nem szükséges a nyílászáró vagy falfelületek megfúrása, csak a ráfordító fülekkel az ablaktokra, az ablak szigetelő gumirozásánál kell rögzíteni. Ennek a megoldásnak köszönhetően, bármikor ki lehet szedni a fix szúnyogháló kereteket.

Ajánljuk még

a cégünk kínálatában felfedezhető a modern technikának köszönhető széleskörű felhasználási lehetőséggel bíró pliszé szúnyoghálókat is. Inkább a nagyobb felületű ablakok és ajtókhoz tudjuk ajánlani kétoldali mozgatással. Praktikus mozgásának és egyszerű kezelhetőségének köszönhetően egyszárnyas balkonajtókra is egy közkedvelt megoldást biztosíthat. Egyszerű felépítése biztosítja a könnyű kezelést, akár a fiatalabb korosztályok számára is. Egy teljesen megbízható rendszer, mely bármikor könnyedén védi lakását, otthonát a behatoló rovarok és bogarak ellen is. Harmónikaszerű formai kialakítás, amely egészen kis méretűre összenyomható. Egy szép igényes megoldása a szúnyogháló alkalmazására, amennyiben nagyobb felületeket szeretne biztosítani.