Napellenző

NapellenzőNálunk megtalálható az árnyékolástechnika egy alap eleme a napellenző. A forma és a funkció tökéletes párosítását tudhatja magának design szempontból. Kisebb felületektől egészen a hosszú oldalfalakig egyaránt ajánljuk. Elsősorban az otthoni felhasználásra: házak, nyaralókhoz tudjuk ajánlani, de cégünk számra nem okoz akadályt a nagyobb szállodai vagy vendéglátóipari felhasználásra szánt megoldások sem. A napellenző fali konzolja és hengertartói öntvény alkatrésszel valósulnak meg. Elég biztonságos és masszív szerkezettel van ellátva a billenőszerkezet is. Ez egy Európa szinten elismert és kiforrott konstrukció, mely biztonsággal végzi a rá szabott feladatokat. Amennyiben az ingatlanon vastagabb hőszigetelés céljából kialakított elemek vannak, abban az esetben sem jelenthet problémát, hiszen az esztétikus speciális távtartóknak köszönhetően minimális szigetelő elem kivágással ugyan úgy felrögzíthető a falfelületre.

A napellenző anyagát tekintve

Rendelkezésre állnak különféle textíliák. A Sattler katalógusából közel 150 féle különböző textília közül tud majd kedvére választani. Ezek a textíliák egy speciális impregnált anyagból vannak, aminek köszönhetően víz és szennylepergető tulajdonsággal bírnak. Nem kell attól tartania, hogy a napellenző beázhat, mert ezek a felületek megvédik Önt vagy vendégeit a kisebb esőzésektől. A design tekintve: egyszínű, blokk csíkos vagy átmenet csíkos színben választhatóak. Időtállóságát tekintve teljes mértékben UV álló. Egy elég erős anyagszerkezetről beszélünk, melyet úgy fejlesztettek ki a mérnökök, hogy időtállósága megkérdőjelezhetetlen legyen.

A rögzítés módjai

sem egysíkúak. Különféle megoldásokhoz ajánljuk. Az univerzális konzolnak köszönhetően oldalfalra vagy akár a mennyezetre is rögzíthetjük a napellenző szerkezetünket. Egy univerzális konzolt tartalmaznak a szettek, amely lehetővé teszi a különböző rögzítési módokat. nem lehet akadálya, hogy nincs elég hely a mennyezeten vagy az oldalfalon. A konzol segítségével bármely megoldás szabadon választható. Abban az esetben, ha szarufára szeretné rögzíteni a napellenző szerkezetét, akkor cégünknél rendelkezésre áll szarufából készült konzol is. Ennek a megoldásnak köszönhetően egy szép esztétikus megoldás jöhet létre. Ha pedig tartószerkezetre szeretné szerelni napellenzőjét, akkor szintén tudunk javasolni speciálisan erre a célra kialakított konzolt is.

Ha a működésről beszélünk

több opció közül válogathat kedvére. Minden ügyfél mást szeretne és mi törekszünk az egyedi igények kielégítésére. Alapvetően a kézi kurblis hajtóművel ellátott rendszerünk minden megoldáshoz illeszthető. De lehetőség van az exkluzív elektromos vezérlésre is. Gyakorlatilag teljes mértékben digitalizálhatja a napellenzőjét. Ennek a technikának köszönhetően lehet falikapcsolós mechanikus motorral szerelve/ illetve távvezérelt rádiós működtetéssel, és akár csoportos, illetve idő-óra kapcsolós vezérléssel, mely funkcióknak köszönhetően könnyedén illeszthetjük az okosotthonunk vezérlőjéhez. Fel sem kell állnia foteljéből, ha úgy alakul, hogy a szemébe sütne a nap. Elég, ha kezébe veszi telefonját és máris vezérelheti napellenző rendszerét. Ez a kényelmi funkció megkönnyítheti a hétköznapjait. Nem kell egyesével odamenni az ablakok vagy ajtókhoz, elég, ha megnyom egy gombot a telefonján vagy okosotthon rendszerén és máris kedve szerint tudja szabályozni a bejövő fényeket.

A napellenző, mint kültéri elem

amely nem csak a napsugaraktól, hanem az esetleges zivatarral szemben is védelmet nyújt. Így elengedhetetlen eleme az ingatlanok, nyaralók, illetve a vendéglátátó egységek teraszainak. Nyilvánvalóan egy szezonális elemről van szó, ami nem elhanyagolható annak jelenléte és minősége sem. Napellenzőink akár minden nyáron megbízható védelmet nyújtanak a káros UV napsugarakkal szemben, és hangulatos légkört kölcsönöz a társasági összejöveteleknek.

Elérhető típusok

Umbroll

-Basic könyökkaros
-Basic new
-Compact leereszthető drapériás
-Extra
-Full cassette tokozott
-Giant
-Giant plus
-Maxi
-Mini
-Mono
-Practic
-Shadow
-Sunset
-Swiss
-Umbroll shadow

Separet ablak textil

Az ablakok előtt lefutó függőleges textil árnyékoló. Elég hasonló elven működik, mint a napellenző, fém tengelyre tekeredő Sattler napellenző ponyvával, és kurblis hajtókarral. Rögzítése hasonlóan praktikus a napellenzőhöz, lehet mennyezetre vagy oldalfalra is illeszteni egyaránt. Sima leeresztéssel, vagy acél sodron megfeszítéssel is elérhető cégünknél.

Veranda télikert árnyékoló

A Veranda napellenző az egyik legnépszerűbb és legáltalánosabb télikert árnyékoló. Ezeket a szerkezeteket elsősorban a sík felületek árnyékolására alakították ki. Akár 50-60km/órás szelet is képes elviselni, de lehetőség van és célszerű is ellátni szélkerekes és esőérzékelővel.

Korszerűsítse otthonát kedvező áron minőségi termékeinkkel!