Műanyag redőny

Műanyag redőnyA lakásásban telepített redőny szerkezetek nem csupán az árnyékolástechnika adta kényelmi funkcióival bír, hanem a behatolás elleni védelmet is biztosítja. Amennyiben sötétíteni szeretné otthonát, úgy az egyik legoptimálisabb megoldás egy műanyag redőny. Nem csupán a fénysugarak behatolását gátolja meg akár százszázalékosan, hanem a betörésveszélyt is minimalizálhatja. Egy behatoló számára elég hosszadalmas munkát jelenthet egy műanyag redőny. A német gyártású redőnyök remek választás, hisz kiváló minőséget nyújt. Modern kialakításának köszönhetően időtálló és egyszerű a manuális kezelése. A beépíthető szúnyoghálóval kombinálva tökéletes védelmet nyújt otthonának a rovarokkal és bogarakkal szemben.

Ha számít Önnek az energiatakarékosság

Az műanyag redőny rendszereknek köszönhetően az épület kap egy újabb szigetelőréteget az ablak vagy ajtók előtt. Ennek a plusz szigetelésnek köszönhetően számottevően kevesebb hideg vagy meleg éri az ablakok felületeit. Amennyiben rendelkezik műanyag redőnyszerkezettel, úgy sokkal kevesebb energiát kell a házban előállítani a hűtéshez vagy fűtéshez. Ha az ingatlana ablakai és ajtajaihoz integrál redőnyöket, úgy jelentős energiamegtakarításnak örvendhet. Egyáltalán nem mindegy, hogy a hónapok végén mennyi pénz marad a pénztárcájában. Válassza a biztosabb megoldást, ha számít Önnek az energiatakarékosság kérdése.

A redőny szerkezeti felépítését tekintve

tartalmazza a redőnytokot. A tok tárolja a redőny lamellákat feltekert állapotban, így gyakorlatilag teljesen eltűnik a sötétítő szerkezet. A lefutó síneknek köszönhetően biztonsággal csúsznak le és fel a redőny lamellái, amelyek a záróléc alapszerkezetébe futnak bele. A záróléc alapszerkezetének a színe lehet fehér vagy barna. Érdeklődjön elérhetőségeink egyikén és kollégáink szívesen állnak az Ön rendelkezésére. A tok méretezése, mely mindhárom tokra érvényes: 125-ös, 137-es, 165-ös, 180-as, 205-ös. A felszerelni kívánt tokok nagyságát mindenképpen a redőnyök magassága határozza meg. A redőnyök vége egy úgynevezett redőnytokvég alkatrészbe futnak bele, mely egy minőségi öntött alkatrész. Kisebb méretekhez alkalmazható a nyolcszögletű műanyag tengely, a nagyobb 160 cm szélességtől pedig a szintén nyolcszögletű, de acél tengely. A mechanikai rögzítést a zárgörgős csapággyal ellátott műanyag dugó + tárcsa végzi. A rendszer két oldalán lécbevezető helyezkedik el. Az műanyag redőny szerkezetekben fellépő minimális hangképzés érdekében a 22×53-as zajcsökkentő kefével ellátott alumínium lefutó felel. Ha kombi szúnyogháló van illesztve a rendszerhez akkor: 40×53-as dupla pályás zajcsökkentő kefével ellátott műanyag lefutót alkalmazunk. Szintén kombi esetén a tok felső sarkában kombi szúnyogháló fém oldal konzol, bordázott alumínium csőben perforált, üveg acélszálas szövésű UV álló puha háló, egyik végében rögzített műanyag dugó, másik végében rugós szett helyezkedik el. A redőnyben 37 mm-es műanyag palást található, mely 10 féle színből választható. Utána következik a redőnyléc tengelyre csavarozva. Következő alkatrész az alsó záróléc, műanyag merevítő betéttel ellátva, alján gumis záródó elemmel, 160 cm szélességtől alumínium záróléc választható. A záróléc két végébe műanyag rejtett ütköző van integrálva és ezt követi a műanyag zárgörgős heveder kivezető. 16 mm-es halvány szürke polietilén és vászon szövésű heveder található, melyet a 16x16x25 mm-es egyedi formára alakított heveder gyűjtő automata tárol. Tervezéskor figyelni kell, hogy a számolási limit méret 1,3 m2.

Amikor jönnek a rovarok,

nem kell tartania tőlük. Nálunk a műanyag redőny szerkezeteket kombinálhatja szúnyoghálóval. Ezeket a szerkezeteket könnyedén el lehet látni szúnyoghálóval mely megakadályozza a különféle állatok, pókok, rovarok bogarak behatolását az otthonába. Egy hosszabb szellőztetéskor, nem kell attól tartani, hogy meglátogatja egy nem kívánatos állat, elég, ah lehúzza a szúnyoghálókat és máris élvezheti a szellőztetés adta friss levegőt.

A redőny működtetését tekintve csak kézi mozgatással lehetséges, gurtnis vagy zsinóros megoldással. A műanyag redőny egy gazdaságos megoldása az épületek sötétítésének. Egy egyszerű könnyű szerkezet, mely kiválóan alkalmas ingatlanja sötétítésére. Egy jóval olcsóbb megoldás, mint az alumínium redőnyszerkezet.

A műanyag redőnyön túl

Cégünknél lehetőség van az alumínium redőnyszerkezetek rendelésére. Amennyiben az alumínium redőnyök mellett döntene, úgy élvezheti a motorikus meghajtás előnyeit. A motoros meghajtásnak köszönhetően rendelkezésre áll cégünknél a kapcsolós vezérlés. Az elektromos hajtásnak köszönhetően digitalizálhatja alumínium redőnyös megoldásait. Akár egy fali kapcsolóval akár egy távirányítóval. Nem kell azért felállnia, hogy ha szemében süt a nap, elegendő, ha előveszi okos készülékét és az alumínium redőnyrendszert már tudja is szabályozni. Amennyiben az alumínium redőnyrendszert választaná, úgy akár okosotthonához is lehet párosítani, mely egy teljesen automatizált sötétítést tesz lehetővé otthonában.