Bidi motor

Bidi motorAz árnyékolástechnikában elterjedt alkatrészek között található a BIDI motor. A legegyszerűbb és leghatékonyabb működés érdekében nem csupán manuálisan, kézzel mozgathatóak termékeink, hanem automata motorok segítségével is. Hogy gördülékenyebbé tegyük az árnyékolók kezelését rejtett, beépített csőmotorokkal is elláthatjuk termékeinket. A BIDI motor erre a kérdésre ad választ. Egy vezetéknélküli vezérlést biztosítva az árnyékoló rendszerünknek. Ennek a motornak köszönhetően, bárhonnan vezérelhetjük ingatlanunk sötétítését. Gyakorlatilag nem is kell az ingatlanunkban tartózkodni a vezérléshez. Applikáción keresztül a világ bármely pontjáról képesek vagyunk kiadni a parancsokat. Ezek a modern technikának köszönhetően már egy elérhető, megfizethető megoldást nyújt a magánszemélyeknek is. Ez mára már nem számít egy luxusterméknek, bárki számára elérhető. Igényes kivitelének köszönhetően, könnyedén szerelhető és illeszthető árnyékolós rendszereihez.

Bidi motor típusa:

-SMARTHOME
-motorokat és vezérlő elektronikát használjuk
-termékeinkhez a motorokkal azonos vezérlő elektronikát használjuk
BIDI motor wifi rendszer

Garancia:

-motorra: 5 év
-vezérlésre: 2 év

Az 5éves garancia mely a motorokra érvényes, egyértelműen tükrözi a minőséget és a megbízhatóságot. Gyakorlatilag egy teljesen karbantartásmentes alkatrészről beszélünk, melyet hosszú évekre terveztek. Egy tartós termék, amelynek a cseréjével egyáltalán nem kell kalkulálni. Egyszer beépítik és onnantól kezdve élvezheti a motoros vezérlés adta kényelmi funkciókat.

Általánosan a Bidi motorok működtetési fajtái:

  • az alapkivitel falikapcsolóval történő vezérlés
  • a rádiós távirányítás kérhető extra kiegészítőként
  • amennyiben kültéri árnyékolóhoz kell motoros vezérlés, praktikus az időjárási viszonyokhoz igazodó szél-, fényérzékelők integrálása, melyek nem csak védenek a hirtelen érkező melegtől / hidegtől, hanem egyben védik az árnyékoló berendezés épségét is a viharos, erős szél ellen
  • ha nem csupán egy darab motorról, hanem motorok vezérléséről van szó, akkor kis és nagycsoport vezérlés is kialakítható. Ennek köszönhetően nem kell egyesével működtetnünk az árnyékolók mozgatását
  • programórákkal percre pontosan beállíthatjuk azokat az időpontokat, amikor működtetni szeretnénk az árnyékoló rendereinket

Könnyítse meg mindennapjait és ne sajnáljon egy kicsivel többet befektetni kényelme érdekében. Gondoljon bele, ha sietnie kell elég csak megnyomnia egy kapcsolót és a motorok maguktól elhúzzák az árnyékolót, Önnek nem kell bajlódnia a mechanikus működtetéssel. Ha szeretné, akár időzítheti is tudja a komplett rendszert, így nem kell megszakítania semmilyen tevékenységet csak azért, hogy elhúzza a sötétítőt, hiszen a motorok elvégzik ezt Ön helyett ezt a munkát. Célszerű a vezetéknélküli BIDI motor alkalmazása, melyet könnyedén tud illeszteni az okosotthon rendszeréhez.

A SmartHome BIDI motor az okos redőny vezetéknélküli vezérlőegysége. A nevében szereplő BIDI rövidítést a Bidirectional kifejezésből kapta, amelynek jelentése kétirányú. Olyan vezérlési technológiát jelöl, amely képes kétirányú kommunikációt folytatni. A megszokott vezeték nélküli vezérlési rendszerektől eltérően, a BIDI képes összeköttetést teremteni két vagy akár több eszköz között, még akkor is, ha azok egymás hatósugarán kívül esnek.

A beépített alacsony fogyasztású rádióhullám adó/vevőnek köszönhetően bármikor ellenőrizhetjük az árnyékok állapotát ingatlanunkban még akár nyaralás közben is. A okos redőny nem csak sötétít, hanem megvédheti otthonát vagy ingatlanát a környezeti hatásoktól, ennek köszönhetően hangsúlyt fektethet a takarékosságra is. Védje meg és szigetelje le otthonát az időjárás okozta viszontagságoktól. A BIDI rendszer segítségével csak internetre van szüksége és máris a világ bármely pontjáról vezérelheti, anélkül, hogy otthon lenne.

Ha Ön rendelkezik már hagyományos típusú redőnyökkel, akkor a motoros vezérlés akár utólag is kialakítható. Tudja biztonságban lakását vagy ingatlanját egy okos, korszerű megoldással elérhető áron!

Naprakész Bidi motor technológiák

A technológia ismerete szempontjából az elsők között vagyunk, mert munkatársaink naprakészek ezügyben. Folyamatosan követik a nemzetközi porondon megjelenő high-tech megoldásokat és újításokat. Ez nagyon fontos, hogy ne csak egy adott országban legyünk tisztába a technikai adottságokkal, hanem globálisan. Mi követjük a nemzetközi trendeket és felkészítjük kollégáinkat a legkiválóbb szolgáltatás érdekében. Ha bármi kérdése lenne, keresse kollégáinkat bizalommal elérhetőségeink egyikén és garantáljuk, hogy rövid idő alatt a legoptimálisabb megoldást meg fogjuk Önnek találni. Munkatársaink állnak szíves rendelkezésére, mely nagyban megkönnyíti a választási folyamatokat. Nem probléma, ha elakadt a technikai nehézségekben, keressen minket bizalommal és állunk rendelkezésére.


RE10, 10S, 13 és 30 BIDI motor programozása

Bekötés: A fekete és fehér vezetékek továbbra is fali nyomógomb bekötési lehetőség!

Összehangolás: Adjuk rá az áramot (vagy nyomjuk le a motor fején lévő fehér gombot, amíg a motor nem jelez) és 10 mp-n belül nyomjuk le a kívánt csatornán a STOP gombot (és tartsuk addig lenyomva, míg a motor hanggal és mozgással nem jelzi az összehangolást…2 mp)

Forgásirányváltás: szükséges (ha a motor bal oldalról van beszerelve külső nézetben), akkor LE + FEL gomb egyszerre történő nyomva tartása addig, amíg a motor vissza nem jelez (2 mp)!

Vagy a motor fején lévő Program gombot nyomjuk le 6 mp-ig, amíg a motor vissza nem jelez 2x fel-le mozgással (a 2. mozgás után azonnal engedjük el a gombot). A forgásirány megfordult!

Felső végállás beállítás: a motor automatikusan végállás programozó állásban van már (csak léptetve mozog a gombnyomásra). Tartsuk lenyomva a FEL gombot, mire a motor automatikusan elindul felfelé, a végállás előtt egy 10 cm-rel STOP-oljuk le a motort. Majd apró lépésekkel (léptető üzemmódban van) érjük el a kívánt felső végállást (ne feszítsük be az ütközőket), majd a FEL + STOP gomb egyszerre történő nyomva tartásával mentsük el ezt (2 mp után a motor jelzi a sikeres lezárást).

Alsó végállás beállítás: Tartsuk lenyomva a LE gombot, mire a motor automatikusan elindul lefelé, a végállás előtt egy 10 cm-rel STOP-oljuk le a motort. Majd apró lépésekkel (léptető üzemmódban van) érjük el a kívánt alsó végállást (ne feszítsük be a feltolásgátlót), majd a LE + STOP gomb egyszerre történő nyomva tartásával mentsük el ezt (2 mp után a motor jelzi a sikeres lezárást). Ezzel be is fejeztük a teljes végállás beállítást!

Köztes pozíció beállítása: menjünk a kívánt pozícióba a végállás beállítás után és nyomjuk be: P2, STOP, STOP gombkombinációt egymás után. (a motor visszajelez, innentől kezdve a STOP gomb 2 mp-es nyomva tartásával ezt a kívánt kedvenc pozíciót hívjuk be)

Végállás korrigálás: attól függően, hogy melyik végállást szeretnénk korrigálni, nyomjuk le azt az irányt + STOP gombot 5 mp-ig, míg a motor vissza nem jelez, így töröltük csak azt a végállást és már mehetünk is az új pozíciót rögzíteni a fent leírtak alapján!

Távirányító másolás: P2, P2 gomb az eredeti távon és P2 az új távon (6 mp-n belül történjen meg)

Távirányító törlése: P2, STOP, P2 gomb lenyomása egymás után (csak az adott csatorna törlődött, végállások és minden beállítás megmaradt a motorban)

Visszapörgető funkció beállítása: P2, LE, LE egymás után (a motor jelzi a beállítást hogy kész)

Érzékenység állítás: P2, STOP, LE egymás után (2x mozog, majd ugyanígy 3x mozog és kész)

Jeltovábbító funkció aktiválása: P2 gomb nyomva tartása (1 sípolás és mozgás jelzi, hogy kész)