Smart home okos otthon

Smart home okos otthonCégünknél elérhető a teljes mértékben automatizált vezetéknélküli vezérlés, mely minden elektronikusan mozgatható árnyékolástechnikai alkalmazáshoz könnyedén illeszthető. SmartHome okosotthon segítségével egyenként vagy csoportonként is tudjuk vezérelni az ingatlan több pontján felszerelt egységeket. A világ gyakorlatilag bármely pontjáról vezérelhető, így nem kell ahhoz fizikailag ott tartózkodnia, hogy vezérelje árnyékolós rendszereit. A SmartHome okosotthon az internetre való csatlakozásnak köszönhetően egy egyszerű megoldást biztosít mindenki számára. Számítógépről, tabletgépről vagy akár okostelefonjáról is vezérelheti a rendszerét.

Vezéreljen mindent, legyen okos otthon!

Egyik nagy előnye, hogy nem csupán az árnyékolástechnikai terméket tudja vezérelni, hanem bármely elektronikai kisgépet, szórakoztatótechnikai eszközét vagy akár a világítását mely képes az internetre csatlakozni. Ez nagyban megkönnyíti a hétköznapjait, hiszen nem kell minden egyes készülékhez megkeresni a távirányítóját és észben tartani, hogy éppen melyiknek hol van. Elég csupán az okoskészülékét elővenni zsebéből és akár a komplett házat tudja vezérelni egyetlen applikációval. Az okosotthon mára egy teljesen elterjedt vezérlési rendszer. Nem kell azon aggódnia, hogy egy komolyabb gazdasági beruházást igényel. Funkciójához képest egy eléggé olcsó és hozzáférhető rendszerről beszélünk.

Ha számít Önnek az energiatakarékosság

A SmartHome okosotthon kínálta előnyök között nem csupán a kényelmi funkciók a mérvadóak. Amennyiben rendelkezik az időjárási viszontagságokat érzékelő egységekkel, úgy automatikusan vezérelheti a rendszerét, melyet az okosotthonnal pillanatok alatt be tud állítani. Az energiatakarékosság érdekében, ha az időjárás túl hidegre fordul vagy esetleg a forróság köszönt be hétköznapjaiban, az okosotthonnak köszönhetően bármikor lehúzhatja sötétítő rendszereit. Ennek a funkciónak köszönhetően egy befűtött vagy lehűtött légtér plusz szigetelést kap, így a nyílászárók külső szigetelésével a nagy energiával temperált helységek tovább képesek tartani a kívánt hőmérsékletet. Amennyiben rendelkezik külső redőnyszerkezettel, úgy sokkal kevesebb energiát kell a házban előállítani a hűtéshez vagy fűtéshez. Ha otthona ablakain és ajtajain elhelyez redőnyöket, úgy jelentős energiamegtakarításnak örvendhet. Nem mindegy, hogy a hosszú téli hónapok végén mennyi pénzt költ el fűtésre.

Smart home okos otthon és a kényelem

Gondoljon bele, hogy nem kell minden alkalommal gondoskodnia a kapuk bezárásáról vagy végigjárni az egész házat lefekvés, esetleg utazás előtt, és lehúzni a redőnyöket, hogy biztonságban tudja otthonát. Használja ki az SmartHome okosotthon adta lehetőségeket és győződjön meg arról, hogy milyen kényelmes, amikor minden magától működik.

Okosotthon adta lehetőségek

Ébredés

Általában sötétben szeretünk aludni, és ez segíti elő a megfelelő pihenést, hogy szervezetünk teljes mértékben regenerálódjon. A legtöbben azonban úgy vagyunk vele, hogy szeretünk a felkelő nap fényére ébredni. SmartHome okosotthon rendszernek köszönhetően az ébresztőórát és a redőnyök működését össze tudjuk hangolni, melynek köszönhetően alig várja, hogy elkezdhesse a napját. Ha pedig a lefekvéshez készülődik, akkor akár egy előre beállított időpontban automatikusan sötétbe borulhat az ingatlanja és megkezdheti a nyugodt alvását.

Hazaérkezés

Amennyiben rendelkezik távvezérelhető garázskapu nyitó rendszerrel úgy illesztheti okosotthonához. Ennek vezérlésnek köszönhetően, amikor hazaérkezik egy adott távolságon belül kinyílnak a kapuk. Nem kell azzal bajlódni, hogy hol vannak a távirányítói, egyszerűen érzékelni fogja az Ön érkezését és automatikusan be is fogja zárni azt, miután leparkot gépjárműével. A SmartHome okosotthon rendszernek köszönhetően élvezni fogja a hazaérkezés vagy az elutazás közben kényelmi funkciókat.

Utazás előtt

A nyaralás előtti pillanatok gyakran válhatnak egy stresszes hajszává. Annyi az ilyenkor elvégzendő teendő, hogy nem csoda, ha napokig tartó negatív gondolatokat ébreszt egy nyitva hagyott kapu gondolata. Ha van SmartHome okosotthon rendszere, akkor elindulás előtt egyetlen kattintással bekapcsolhatja a riasztót és húzhatja le a redőnyöket vagy akár bezárhatja kapuit. Ennek a funkciónak köszönhetően nyugodtan élvezheti a nyaralásnak köszönhető feltöltődést.

Mindig biztonságban

Amikor az ágyban fekve az esti pihenésen azon gondolkozik, hogy most fel kell kelni az ágyból és fel kell készítenie otthonát az éjszakára elég erős kihívás az Ön számára. Amennyiben rendelkezik okosotthon vezérlővel, akár egy gombot sem kell megnyomnia. Egy előre beállított kulcsszó kimondásával telefonja vagy hangalapú vezérlőegysége kiküldi a feladatokat a vezérelhető egységeknek és máris becsukódnak az ajtók, lezáródnak a redőnyök anélkül, hogy ki kellett volna kelnie az ágyból.